Ruhaméretek gyerekeknél

68-as / 74-es ruhaméret fiú - lány - gyermek


Üdvözlünk áruházunkban, mely új és használt gyermekruhákkal várja kedves leendő vásárlóit. Mindkét nem tekintetében a gyermekek és szülők egyaránt megtalálják a farmernadrágot, a szoknyát, csinos blúzokat, ingeket 68-as – 74-es ruhaméret fiú – lány egyformán van raktáron. Nézd meg kínálatunkat itt. Egészen biztos, hogy gyermekedet a legújabb divat szerint fel tudod öltöztetni készletünkből válogatva, igen jó áron.

Bővebben: 68-as / 74-es ruhaméret fiú - lány - gyermek

80-as / 86-os ruhaméret fiú - lány - gyermek


Köszöntünk minden kedves látogatót webáruházunkban, ahol jó minőségű használt és új gyermekruha készlettel várjuk leendő vásárlóinkat. Akár kislányod, akár kisfiad van, bármelyikük számára találsz nálunk 80-as – 86-os ruhaméret fiú – lány holmit. Ha a gyermek farmerben szeret járni, vagy épp egy kimenő ruhát választana magának, nincs más teendőtök, mint leülni a számítógép elé, végignézni a raktáron lévő készletünket és választani. Tekintsd meg kínálatunkat itt.

Bővebben: 80-as / 86-os ruhaméret fiú - lány - gyermek

92-es / 98-as ruhaméret fiú - lány - gyermek


A legjobb helyen jártok, ha gyermeketeknek új vagy akár használt ruhaneműt kerestek. Új webáruházunkban többek között megtalálhatók a 92-es – 98-as ruhaméretű fiú – lány darabok, így ha 1,5 és 3 éveskor közötti gyermeknek szeretnék vásárolni, biztosan találtok kedvetekre valót.

Bővebben: 92-es / 98-as ruhaméret fiú - lány - gyermek

104-es / 110-es ruhaméret fiú - lány - gyermek


A használt gyermekruha webáruházunk teljes kínálatát itt azonnal megtekintheted. Készletünk szinte minden egyes méretet felől, így természetesen bőségesen lehet válogatni a 104-es – 110-es ruhaméretű fiú – lány nadrágok, szoknyák, ingek, blúzok és ruhácskák között. Ezek a méretek általában 4 −5 éves gyermekekre valók, olyan fiúk, lányok részére ajánljuk főként, akik 104 – 110 cm magasak és súlyuk 16 – 21 kg közé esik.

Bővebben: 104-es / 110-es ruhaméret fiú - lány - gyermek

116-os / 122-es ruhaméret fiú - lány - gyermek


Anyukák, apukák és kamaszodó gyermekek kedvenc oldalává válik reméljük webáruházunk, ahol használt és új gyermekruhákat kínálunk nagy választékban. Kattints és nézd meg itt teljes kínálatunkat. Termékeink magukban foglalnak minden csecsemő, kisgyermek és kamasz méretet, így akinek épp a 116-os – 122-es ruhaméret fiú – lány darabok most az aktuálisak, biztosan talál kedvére valót. Ez a méret 6-7 éves gyermekekre illik, akik 66 – 70 cm magasak és hozzávetőlegesen 25 – 29 kg a súlyuk.

Bővebben: 116-os / 122-es ruhaméret fiú - lány - gyermek

128-as / 134-es ruhaméret fiú - lány - gyermek


Örömmel jelentjük, hogy megnyitottuk használt és új gyermekruha webáruházunkat, ahol minden korosztály tetőtől talpig felöltöztethető. Így akinek 8 −9 éves korú kislánya, kisfia van, ők is egész biztosan megtalálnak minden -féle ruhadarabot, hiszen nekik kínáljuk a 128-as – 134-es ruhaméretű fiú – lány darabokat.

Bővebben: 128-as / 134-es ruhaméret fiú - lány - gyermek